Nakladalniki Avant

Finsko podjetje AvantTecno proizvaja visokokakovostne, kompaktne, multi-funkcijske zgibne nakladalnike že vse od leta 1991. Inovativen razvoj, edinstven dizajn in širok spekter delovnih orodji so Avant-ove temeljne kompetence.

Izbirate lahko med sedmimi različnimi modeli nakladalnikov za profesionalno uporabo v kmetijstvu, gradbeništvu, vzdrževanju dvorišč in vrtov in komunalnih dejavnostih. Zahvaljujoč več kot 200 različnih priključkov oz. delovnih orodij pa bo stroj kos prav vsakemu opravilu. Vsi modeli so opremljeni s hidrostatičnim pogonom na vsa štiri kolesa, kar vam zagotavlja nemoteno delo tudi pri 15 % naklonu.
Avant pregibne nakladalnike odlikuje visoka manevrska sposobnost in uporabnost, da je temu res tako pa potrjuje več kot 50.000 prodanih Avant-ov po vsem svetu. Vsi nakladalniki so izdelani v proizvodnem obratu na Finskem.

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Pokličite nas
Pišite nam
Obiščite nas
Facebook
YouTube
Instagram