Volvo penta rezervni deli

Domov » Volvo penta rezervni deli

Volvo Penta je vodilni svetovni proizvajalec motorjev in celotnih pogonskih sistemov za navtične ter industrijske aplikacije z močnim poudarkom na kvaliteti, varnosti in ekologiji. V podjetju Tehnodiesel nudimo servis in prodajo rezervnih delov za vse Volvo Penta motorje in menjalnike. Servisiramo v sklopu rednega servisa in/ali izrednega servisa. Na motorjih Volvo Penta opravljamo tudi generalna popravila.
Izbirate lahko med originalnimi rezervnimi deli Volvo Penta ali pa kvalitetnimi alternativnimi nadomestnimi deli.

Za lažje naročilo Volvo Penta rezervnih delov je pomembno, da najdete serijsko številko in/ali model vašega motorja oz. menjalnika/pogona.

Serijska številka je edinstven identifikator vašega izdelka in je ključ do učinkovitega servisiranja in pravilnega naročanja delov. Najdete jo na nalepkah in/ali ploščicah na izdelku. Videz in lokacija ploščice se lahko razlikuje glede na model in leto izdelave.

Kako najdete serijsko številko vašega Volvo Pentamotorja oz. menjalnika in ostale podatke o tem, pa si lahko preberete v vodniku na povezavi spodaj:

https://www.volvopenta.com/your-engine/find-your-serial-number/

Pošljite povpraševanje

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Pokličite nas
Pišite nam
Obiščite nas
Facebook
YouTube
Instagram