Steyr-Motors-zastopstvo

Steyr motors

Domov » Steyr motors

SteyrMotors je specialist za dizelske motorje, ki delujejo na visokih obratih in so sinonim za napredno tehnologijo in natančno inženirstvo.

Družina motorjev STEYR MONOBLOCK DIESEL je bila posebej zasnovana in izdelana za uporabo v pomorstvu. Njihove konstrukcijske rešitve zagotavljajo najvišjo gostoto moči na enoto prostornine, veliko zanesljivo in varno delovanje v vseh delovnih okoljih.

Posebnostso njihovi mono-bloki motorja, ki so narejeni izposebne aluminijaste zlitine,zaradi česar so v primerjavi z ostalimi konkurenčnimi motorji precej lažji. Posebnost motorja je tudi oljna posoda, ki nosi vse pomožne elemente in je zasnovana tako, da zmanjšuje hrup in vibracije motorja.

Vzdržljivost, varnost in zanesljivo hlajenje so bile smernice pri zasnovi motorja, ki so pripeljale do neprekosljive serije kompaktnih visoko hitrostnih dizelskih motorjev. Motorji SteyrMonoblockso dosegli edinstveno podobo pri proizvajalcih in upravljalcih čolnov po vsem svetu.

Motorje odlikuje:

  • nizka teža motorja v razredu (1,2 kg/hP manj kot ostali proizvajalci),
  • neprimerljive kompaktne dimenzije,
  • velika gostota moči,
  • nizka poraba goriva in olja,
  • varno in zanesljivo delovanje.

Več o motorjih Steyr Motors si lahko preberete na tej povezavi

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Pokličite nas
Pišite nam
Obiščite nas
Facebook
YouTube
Instagram