DROBILEC LESA CH180

Avant-ov drobilec lesa je učinkovit in sodoben krožni sekalnik, opremljen s štirimi rezili in namenjen seriji Avant 600-800. Omogoča mletje vej do premera 180 mm in naredi 12 mm dolge sekance. Opremljen je s hidravličnimi podajalnimi valji in sistemom Smart Feed, ki regulira hitrost vrtenja rezalne plošče glede na količino lesa naloženega v drobilcu tako, da se prepreči blokiranje in zaustavitev sekalnika.

Izpustni žleb je mogoče ročno zasukati za 290°, regulirati je mogoče tudi višino metanja sekancev. Zahvaljujoč modularni zasnovi sta vzdrževanje in transport drobilca enostavna.

Drobilec lesa CH180 je v skladu z najnovejšim standardom EN 13525 za sekalnike lesa. Izpolnjuje merila standarda glede razdalje med dovodnim koritom in lopaticami (min. 1500 mm), dno dozirnega korita pa mora biti vsaj 600 mm nad tlemi. Sistem za nadzor podajanja Smart Feed vključuje tudi električno stikalo za zaustavitev v sili.

  • Zmogljiv drobilec lesa za profesionalno rabo
  • Hidravlični podajalni sistem Smart Feed in nadzor hitrosti rezalne plošče omogočata lažje in učinkovitejše mletje
  • Izpolnjuje zahteve najnovejših standardov za lesne drobilce, vključno z električnim stikalom za izklop v sili
  • Primerno za nakladalnike serije: Avant 600, 700 & 800

Tehnični podatki

Dolžina sekanca12 mm
Max. premer hlodovine180 mm
Število rezil4
Sistem podajanjahidravlični, Smart feed
Vrtenje izpustnega žlebaročno, 290°
Teža priključka380 kg
Oznaka priključkaA441997

Pošlji povpraševanje

Potrebujete več informacij?

  • 041 711 535
  • info@tehnodiesel.si

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Pokličite nas
Pišite nam
Obiščite nas
Facebook
YouTube
Instagram