Viličarji Steyr lift

vilicarji_styer_lift

Steyr Liftviličarji so viličarji namenjeni uporabnikom,  ki  začenjajo poslovno dejavnost ali viličar ne uporabljajo več kot 8 ur dnevno.

 

V praksi se je pokazalo, da so kupci predvsem manjša podjetja, obrtniki in kmetje.

 

Izbirate lahko med mini serijo paletnih viličarjev na električni pogon in čelnimi viličarji za manipulacijo večjega tovora.

 

V sklopu mini skladiščnih viličarjev lahko izbirate med električnim paletnikom z nosilnostjo 1,5 tone za premik tovora (dvig 115mm) in električnimi paletnimi viličarji z nosilnostjo 1,0 tone za dvig tovora do 3,0m višine.

 

Med čelnimi viličarji so najbolje prodajani viličarji serije R. Steyr Lift viličarji serije R so opremljeni z EURO 3 motorji, ki ustrezajo najstrožjim okoljevarstvenim zahtevam za  motorje z notranjim izgorevanjem, avtomatski menjalnik je enostopenjski, dvižni mehanizem pregleden za operaterja in na voljo v treh različicah simplex, duplex in triplex. Dizel in plinske viličarje Steyr Lift odlikuje enostavno in cenovno dostopno vzdrževanje, saj so viličarji opremljeni s klasično 12 V in 24V električno inštalacijo; brez nepotrebne elektronike. Kupci  lahko izbirajo med dizel, električnimi in plinskimi viličarji vse do nosilnosti 16t.

 

Več o Steyr Lift viličarjih si lahko preberete na njihovi spletni strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2022 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.