Teleskopski nakladači FH Faresin

teleskopski_nakladac_fh_farsin Faresin je italijansko podjetje, ki je na trgu prisotno že od  1973 in je v tem času delovalo na razvoju produkta za industrijo, kmetijstvo in gradbeništvo, v smislu kvalitete in uporabnosti.

 

 V proizvodnem programu so teleskopski viličarji, ki so razdeljeni v naslednje tri skupine:

  • Kompaktni teleskopski nakladalci: stranka lahko izbira med nosilnostmi od 2.500 do 3.000 kg
  • Kmetijsko-industrijski nakladalci: na voljo so nosilnosti od 3.000 do 4.800 kg. Kmetijski nakladalec ima tri točkovno vpenjanje, kardanski pogon pa tako zadaj kot tudi spredaj.
  • Gradbeni nakladalec: na voljo so nosilnosti 3.500 do 7.000 kg, primeren je za večja gradbena podjetja kakor tudi za manjše obrtnike za zaključna dela v gradbeništvu

 

Vsi nakladalci imajo hidrostatični pogon na vsa 4 kolesa in so primerni za vožnjo po slabih, neravnih ali mehkih terenih, z možnostjo dviga tovora na višino od 6m do 22m. Potovalna hitrost nakladalcev znaša 40km/h, kar uporabniku omogoča fleksibilnost. Na voljo je tudi več kot 30 vrst različnih delovnih orodij, ki se vpenjajo iz kabine, zato je upravljanje delovnega stroja preprosto za uporabnika. Z nakupom Faresin teleskopskega viličarja investirate v tri stroje; traktor, bager in terenski viličar.

 

Več o nakladačih Faresin, si lahko preberete na njihovi spletni strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2022 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.