Perkins Tier 4

tehnodiesel_group_perkins_motorji

Skupina inženirjev Perkins se je dvignila nad pričakovanja kupcev in ponosno predstavila rezultat nove generacije motorjev, ki je nad vsemi najnaprednejšimi tehnologijami  in na trg poslala napredno tehnologijo imenovano TIER 4, ki bo na trgih EU obvezna šele leta 2014, ko bo stopila tudi v zakonsko veljavo.

 

Nova tehnologija zahteva nove veščine. Dizelski motorji prihodnosti bodo imeli veliko višje ravni tehnološke kompleksnosti. Spretnosti in veščine inženirjev potrebne za dizelski motor so se vrsto let razvijale in zdaj prešla na veliko višjo raven.

 

To omogoča, da vam Perkins lahko ponudi tisto, kar potrebujete: fleksibilno in popolnoma integrirano motorno rešitev, ki zagotavlja večjo produktivno strojno delovanje z doživljenjskimi nižjimi cenami.

 

Prednosti TIER 4

Ne glede na to, da je novi motor manjši, so pri Perkinsu moč le-tega povečali do 40% od prejšnjih verzij. Z novim motorjem Tier 4 je Perkins dosegel zmanjšanje izpusta dušikovega oksida (NOx), brez da bi za to potrebovali dodatne fluide. Novi NOx sistem recirkulira izpušne pline in zmanjša izpuh že v izvoru. Zmanjšan pa je tudi beli dim.

 

tehnodiesel_group_perkins_motorji_tier4

Perkins Tier 4 motor je v svetovnem merilu zelo fleksibilen in združljiv, oblikovan je tako, da je s svojo produktivnostjo donosen in tako kot ostali Perkins motorji, je tudi TIER 4 motor življenjsko cenovno dostopen in ugoden za vzdrževanje.

 

Perkins je pri Tier 4 poskrbel tudi za zmanšano porabo olja, in to kar do 50%.

 

Tier 4 motor pa je kompatibilen tudi z Bio – diesel gorivom.

Pregled Tier 4 Perkins motorja (v angleščini)

Več o Perkins Tier 4 pa si preberete lahko na Tier 4 strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2022 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.