Perkins servis

 

Kot glavni distributer imamo pri Tehnodiesel Skupina vse avtentične Perkins rezervne dele in popolno tehnično Perkins podporo.

 

Za Perkins dizel motorje je značilno, da imajo servis po ugodnih cenah tako za popravilo kot za vzdrževanje.

 

Njihov trden in enostaven dizajn to lahkoto le še poenostavi.

 

Perkins rezervni deli so stacionirani v skladiščih v Angliji in Singapurju, kjer skrbijo za visok nivo dobavljivosti in hitrega odpošiljanja rezervnih delov. Več kot 50 000 unikatnih rezervnih delov je prodanih pod znamko Perkins Powerpart  in le-to ime zagotavlja edine avtentične rezervne dele, ki so del Perkins motorjev.

 

tehnodiesel_group_perkins_motorji_servis1

Karkoli je potrebno, Perkins servis in podpora poskrbita, da bo Perkins motor brezhibno delal. Perkins servis razume pomembnost maksimalnega učinka delovanja motorja, da zadovolji potrebe svojih strank, saj ima cilj ostati na vrhu svetovne lestvice v globalni podpori in servisu motorjev.

 

Perkins mreža je ekspert v podpori in servisu in ima razvit svoj sistem v katerem svojim distributerjem podaja v realnem času sveže informacije.

Perkins ima vse rešitve od zibke do groba, da ugodi strankinim željam. Od standardnih Perkins servisov do popravil, so cenovno ugodne rešitve na voljo, ne glede na starost ali na stanje motorja.

 

Novo obdobje tehnologije in razvoja zahteva popolno opremljenost in kvalificiranost servisnih timov in edino Perkins je poskrbel za tovrsten razvoj in je usmerjen k potrebam strank sedaj in v prihodnosti.

 

Garancija

Vsi Perkins Powerpart produkti imajo 12 mesečno garancijo od dneva nakupa. V primeru neprijetnega dogodka, se lahko ob uveljavitvi Perkins Powerpart garancije kompenzirajo stroški povezani s popravilom po najboljši kvaliteti storitev za najnižjo možno ceno.

 

V Perkins Powerpart garanciji je zajeto:

  • Potovalni stroški serviserja
  • Delo
  • Materiali

Perkins pa prav tako ponuja razširjeno ponudbo podaljšanega servisa, v katero je vključeno do 8 000 ur motornega servisa in daje popolno zaščito proti nepričakovanim stroškom popravila.


Za vse Perkins motorje je omogočen servis pri Tehnodiesel Skupini.  Pri nas lahko servisirate v sklopu rednega servisa ali izrednega vzdrževanja. Za vaše motorje bomo poskrbeli tako z rezervnimi deli in s svetovanjem.

Tehnodiesel Skupina poskrbi za vsa garancijsko povezana popravila ali vprašanja.

 

Kontaktirajte nas:

Tehnodiesel Skupina d.o.o.

Studenec 7
4220 Škofja Loka


Tel: +386(0)4 50 22 100
E-mail: info@tehnodiesel-group.com

 

Več o Perkins Servisu si lahko preberete na njihovi spletni strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2022 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.