Perkins rezervni deli

Kako pridobiti Perkins rezervne dele

Perkins prodaja originalne Perkins Powerpart rezervne dele preko svoje distribucijske mreže v 160 državah, ki nudi dostopnost 24 ur na dan.

 

tehnodiesel_group_perkins_motorji_rezervni_deli.jpg

Preden naročite nove Perkins rezervne dele, pa je pomembno, da:

  • Veste serijsko številko Perkins motorja, ki vam daje uporabne informacije o vašem Perkins motorju. Najbolj pomembno je to, da vsebuje »Built List« o podrobnosti delov, ki so uporabljeni v vašem Perkins motorju.
  • Built List vsebuje vse številke originalnih delov iz katerih je bil vaš Perkins motor sestavljen.

Kako najdete serijsko številko vašega Perkins motorja in ostale podatke o tem, pa si lahko preberete v priloženi datoteki:

 

Zakaj uporabljati originalne rezervne dele?

  • Perkins Powerpart komponente so oblikovane tako, da s skupnim delovanjem omogoči maksimalno življenjsko dobo komponent in motornega delovanja.
  • Perkins Powerpart rezervni deli so oblikovani tako, da se ujemajo v individualne motorne karakteristike preko celega ranga motorjev, ki jih ponuja Perkins, da tako najbolje ustrezajo pri prihrani časa in denarja.
  • Perkins Powerpart rezervni deli optimalno osvežijo moč in porabo goriva ter so podprti s Perkins Powerpart garancijo.

 

Pomembno je uporabljati originalne Perkins rezervne dele, saj v nasprotnem primeru lahko le škodujemo.

  • Ne originalni deli so zasnovani tako, da kopirajo originalno komponento in proizvajalci, ki izdelujejo ne originalne dele nimajo dostopa do Perkins tehničnih podatkov in skic, zato so ti deli oblikovani in izdelani ločeno in nepovezano z Perkins_rezervni_deli_motorostalim delom motorja.
  • V večini primerov se proizvajalci ne originalnih delov poslužujejo cenejših materialov, zato obstaja velika verjetnost, da se deli med seboj ne bodo popolnoma prilegali. To pa vodi do hitre obrabe, oslabi delovanje, se nanje ne da zanesti, povečajo porabo olja in goriva, poškodujejo druge komponente in pride celo do odpovedi motorja.
  • Dobavitelji ne originalnih delov ne ponujajo širokega spektra rezervnih delov, ki jih ponuja Perkins Powerpart in tudi ne originalni deli niso vključeni v Perkins Powerpart garancijo.

 

Perkins Power Exchange oziroma Perkins obnovljeni rezervni deli, trdno dela na tem, da zagotavlja kontinuiteto pri dobavljanju komponent in je popolnoma predan inovativnim rešitvam za industrijske tematike. Menjava delov omogoča predelavo in s tem daje tako imenovane »dobre kot nove kvalitetne dele« iz predelanih jeder. S tem pa zagotavlja pravo ceno do 50% ceneje.

 

Za vse Perkins motorje je omogočen servis in pridobitev vseh rezervnih delov pri Tehnodiesel Skupini.  Pri nas lahko servisirate v sklopu rednega servisa ali izrednega vzdrževanja. Za vaše motorje bomo poskrbeli z rezervnimi deli in s svetovanjem.

 

Tehnodiesel Skupina poskrbi za vsa garancijsko povezana popravila ali vprašanja.


Kontaktirajte nas:

Tehnodiesel Skupina d.o.o.

Studenec 7
4220 Škofja Loka


Tel: +386(0)4 50 22 100
E-mail: info@tehnodiesel-group.com

 

Več o Perkins rezervnih delih si lahko preberete na njihovi spletni strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2022 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.