Perkins

Zdravje, varnost in okolje so pri Perkinsu primarni faktorji.  Zaradi usmerjenosti h kupcu, Perkins uspeva zadržati svoje dobro ime. Ne samo med tradicionalnimi vrednotami kjer velja zanesljivost in moč, ampak tudi v bolj moderni izvedbi kvalitet Perkins motorji kažejo kvalitete, in sicer so tišji, čistejši, zdržijo dlje in so celo veliko bolj ekonomični.

 

Perkins dizel in plinski motorji zagotavljajo primernost za širok spekter strojev, pa naj gre za vleko, potisk, nošenje, vlečenje, dvigovanje, obračanje in več. Za katerokoli vrsto dejavnosti in aktivnost naj že gre,  bo Perkins skrojil pravo rešitev za edinstvene namene. Perkins dizel in plinski motorji pa se vzdržujejo v pooblaščenem Perkins servisu Tehnodiesel Skupina d.o.o., kjer pa se dobijo tudi Perkins rezervni deli.

 

Zgodovino o Perkinsu si lahko preberete na naši strani:

 

Več o samem Perkinsu pa si lahko preberete na njihovi spletni strani:

 

Perkins dizel in plinski motorji za gradbeništvo

Z močnimi in vzdržnimi produktnimi linijami, ki se razvijajo pod zelo zahtevnimi nalogami, ima Perkins velik procent vpliva  nad vsemi gradbenimi stroji, ki so narejeni v Zahodni Evropi. Pomislite na kakšno znano znamko proizvajalca gradbenih strojev ali opreme in lahko verjamete, da le-ta v osrčju vsebuje ravno Perkins motor.

 

Perkins dizel in plinski motorji za industrijo

Perkins ponuja širok spekter rešitev industrijskij moči, od osnovnih motorjev do popolnih Industrijskih Open Power Units.

 

Perkins dizel in plinski motorji za transportne storitve

Perkinsov ključ moči je v zmožnosti kreiranja motorjev natanko po naročnikovih potrebah, zaradi česar se proizvajalci strojev in naprav poslužujejo Perkinsove tihe tehnologije moči.

 

Perkins dizel in plinski motorji za kmetijstvo

Čist, zanesljiv ter s številnimi specifikacijami in opcijami, so Perkins produkti lahko narejeni po zahtevanih specialnih oblikah za poljedelske stroje. Ta fleksibilnost se kaže v tem, da je v enem od petih vseh traktorjev, vgrajen Perkinsov motor.

 

Več o Perkins motorjih, si lahko preberete na njihovi spletni strani:

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2021 TEHNODIESEL, servis in prodaja d.o.o.