12.01.2012

Novi Leader EcoMode z »elektronskimi možgani«, ki optimizira porabo goriva

Novi Leader EcoMode z »elektronskimi možgani«, ki optimizira porabo goriva


Kako združiti povečano zmogljivost z zmanjšano porabo goriva?


EcoMode spekter družbe iz Vicenza, ki vključuje stroje z zmogljivostjo polnjenja 9-35 kubičnih metrov, doseže zelo visoke ravni delovanja, kar potrjuje, da funkcionalnost stroja EcoMode zmanjšuje porabo goriva do 25%, če primerjamo z največjo hitrostjo 40 km/h na ravnem.


Motorna paleta je izboljšana (Perkins 145 KM, Deutz 210 HP in Iveco 240 KM), kot tudi učinkovitost rezkalnih sekalcev (obremenitev: 2 toni na minuto). Tako črpalko kot motor pridobita sedaj na moči za 15% več (130 HP - 150 KM), širina nakladanja kanala se je povečala za 33% 60-80 cm, medtem ko je globino reza povečana  do 25 cm (75%). Te spremembe omogočajo, zmanjševanje potrebnega časa za nakladanje do 50%.  Številke so povečane tudi pri pnevmatikah: novi vodje fit standardna kolesa 385/65, R22.5, s povečanim polmerom za 8 cm, v primerjavi s prejšnjimi strojev in zagotavljajo več udobja, stabilnost, okretnost in nosilnost.

Faresin Industries, s svojo novo pridobitvijo EcoMode Leader, opredeljuje idealno rešitev. Skrivnost je v  razvoju  "elektronskih možganov", nameščenih na "inteligentni" poenotenega vagona (serija nadzornih enot, ki prilagajajo operacije za dvigovanje, mešanje in mletje in skozi barvni zaslon omogočajo enostavno opravljanje stroja.

Omogočeno je tudi preverjanje učinkovitosti obeh hidrostatičnih motorjev, ki sorazmerno prilagodi hitrost iz 0-40 km/h, delujejo vzajemno z osmi na najboljši možni način,
Opremljen je z negativnimi in pozitivnimi kolutnimi zavorami, ki delujejo v oljni kopeli.

Bistvena prednost v primerjavi s stroji podobnih zasnov je ta, da ima novi EcoMode Leader še operacije za mešanje in mletje.

Varnost je zagotovljena z daljinskim sistemom diagnoze. To pomeni, da lahko kadarkoli preko spletne povezave dobite rezultate daljinskega preverjanja funkcionalnosti, ki jih posreduje neposredno Faresin servisni center.

Industries Faresin zadovoljuje potrebe trga z optimizacijo virov, uporabo obvladovanja stroškov in zmanjšanjem vpliva na okolje. Novi Leader EcoMode je popolnoma v skladu s trendom in postal glavni v evropskih državah (Italija, Francija, Nemčija, Nizozemska, Španija), saj stroj omogoča varčevanje z gorivom in hkrati zagotavlja odlične lastnosti, ki lahko koristijo tudi tistim kmetijam, ki delujejo na več lokacijah. 


Ergonomija je precej izboljšana in razširitev vidnega polja prinaša dodatne točke. Prav tako je posrkbljeno za boljšo dostopnost do pokrova motorja in rezervoarja za gorivo.
 
Uradna predstavitev EcoMode Leader je potekala na prestižnem sejmu Agritechnica 2011, spodaj pa si lahko pogledate še ostale datume sejmov:

Ime sejma Kraj Datum
Agricultural fair  Verona, Italija            od 2. do 5. februarja 2012
Intermat        Paris, Francija            od 16. do 21. aprila 2012
Agra Lipsia        Lipsia, Nemčija            od 25. do 28. aprila 2012
M&T Expo        Sao Paolo, Brazilija        od 29. maja do 2. junija 2012
Sommet de l´Elevage    Clermont-Ferrand, Francija    Oktober 2012
Eurotier        Hannover, Nemčija        od 13. do 16. novembra 2012
Bauma           Šanghaj, Kitajska        od 27. do 30. novembra 2012
Agromek        Herning, Danska       od 27. do 30. novembra 2012


     

 

tehnodiesel zaloga tehnodiesel zaloga

Prijava na e-novice

Če želite prejemati novice, obvestila in akcije, vpišite svoj e-naslov.

TEHNODIESEL SKUPINA,

servis in prodaja, d.o.o.,

 

Studenec 7,
4220 Škofja Loka

 

Tel.: +386 4 50 22 100

Fax: +386 4 50 22 140 

Mail: info@tehnodiesel-group.com

© Copyright 2020 TEHNODIESEL SKUPINA, servis in prodaja d.o.o.